Традиционална манифестација „Вече атлетике Републике Српске“ одржаће се у Сокоцу у суботу са почетком у 15.00 часова у хотелу „Златни Бор“.

Како је најавио тренер Атлетског клуба „Гласинац“ Неђо Ђуровић сумираће се сви остварени резултати атлетичара, тренера и клубова током ове спортске године.

  • У првом дијелу манифестације одржаће се Скупштина Атлетског савеза РС, а након тога услиједиће свечани дио – „Вече атлетике РС“, када ће се додијелити признања најуспјешнијим атлетичарима у свим категоријама. Дакле, уврштени су сви, од цицибана, млађих и старијих пионира, млађих јуниора и јуниора, као и млађих сениора и сениора – додао је Ђуровић.

Према његовим ријечима, технички организатор поменутог спортског догађаја је Атлетски клуб „Гласинац“ уз посредство Атлетског савеза РС.

  • Два атлетичара нашег клуба освојиће признања за најуспјешније у свим категоријама – нагласио је тренер Ђуровић.

Ђуровић је истакао да ће Скупштином предсједавати предсједник Скупштине Атлетског савеза РС који је такође и предсједник Скупштине Атлетског клуба „Гласинац“ Миливоје Јанковић. Најављено је и присуство предсједника и секретара Атлетског савеза РС Душка Ивичића и Небојше Матијевића.