Почиње акција „Помоћи може млад и стар, да свако дијете добије дар“

Удружење грађана "Свети Василије Острошки"

0
1073

Удружење грађана „Свети Василије Острошки“ и ове године организује новогодишњу акцију „Помоћи може млад и стар, да свако дијете добије дар“. Ријеч је о прикупљању пакетића за дјецу из руралних подручја, који ће им бити уручени за Српску Нову годину. Тим поводом, чланови Удружења у наредним данима,  биће распоређени у маркетима „Оногошт“ д.о.о., дијелити флајере, упознати грађане о намјери акције и преузимати дониране слаткише. Циљ је обрадовати малишане који су због даљине становања често ускраћени за културне и дјечије манифестације. Чланови, по узору на прошлу акцију, обучени у костим Дједа Мраза, лично ће обићи малишане.

  • Прошле године подијелили смо близу 400 пакетића. Реакције дјеце и родитеља су биле одличне, а осмијеси на њиховим лицима највећа награда. Захваљујемо се компанији „Оногошт“ што нам је омогућено да у њиховим маркетима и ове године проведемо акцију, али и свим суграђанима који подржавају наш рад и помажу да све идеје спроведемо у дјело – поручили су из Удружења.

Сви који заобиђу термине прикупљања слаткиша у маркетима, а желе да се придруже акцији „Помоћи може млад и стар, да свако дијете добије дар“, те уљепшају празник дјеци, могу се јавити на бројеве телефона: 066/655 – 757 Дејан и 065/881 – 478 Младен.