U organizaciji članova Futsal kluba „Glasinac Sokolac“ prošle sedmice održano je novogodišnje sportsko druženje u dvorani „Limenka“.

Turnir u malom fudbalu pod nazivom „4 NA 4“ okupio je šesnaest ekipa, a osvajač prvog mjesta bila je ekipa „MK Petrol“, sačinjena od aktivnih igrača sokolačkog futsala.

 

Trener Futsal kluba „Glasinac Sokolac“ Predrag Dobrilović istakao je da se tokom turnira moglo vidjeti dosta lijepih fudbalskih poteza.

  • U finalu koje je održano u nedjelju 2. januara, ekipa „MK Petrol“ savladala je tim pod simpatičnim nazivom „Ljute ose“, za koji je nastupalo nekoliko bivših i sadašnjih futsalera. Pobjednik je riješen tek poslije penala, nakon aktivnog rezultata 0:0. Finalistima su obezbijeđene simbolične novčane nagrade od uplate kotizacija, što opisuje smisao ovog sportskog druženja, jer je fokus bio na zabavi. Nakon takmičarskog dijela, druženje se nastavljalo u prazničnoj atmosferi – naveo je Dobrilović.

Dobrilović je naglasio, da je turnir počeo minutom ćutanja povodom smrti bivšeg predsjedniika Skupštine opštine i narodnog poslanika Milana Tupajića.