Синоћ је у Спортској дворани у Сокоцу, одиграна утакмица 12. кола Прве лиге Републике Српске између кошаркашког клуба „Соколац“ и  Омладинског КК „Козара“ из Градишке, чији је завршни резултат био 76:68. Према ријечима тренера соколачких кошаркаша Томислава Тамбурића, на почетку меча играчи су се намучили нарочито у одбрани из разлога што је  један број играча отишао из клуба, један број дошао те се мало показала неуиграност.

  • На самом почетку играчи противничке екипе су погодили скоро све шутеве. Ипак, средином друге четвртине серијом погодака Ника Стравтера успјевамо да ухватимо прикључак и на полувријеме одлазимо са минусом од три поена 37-40. У другом полувремену стегли смо одбрану, и преломили утакмицу серијом поена капитена Печенице а затим и младог Тупањанина- навео је тренер соколачких кошаркаша.

Тамбурић додаје да је најефикаснији био Печеница са 26 поена, затим Тупањанин са 23. Николас Стравтер убацио је 10, Копривица 6, млади Шалић четири уз 15 скокова и двије блокаде, Ђерић је убацио четири, а Марко Зелић три поена.

На утакмици су недостајала два играча, који су позитивни на ковид: Ковач и Радовић.