ХИДРОМЕТЕОРОЛОШКА СТАНИЦА  СОКОЛАЦ :

Тренутна температура: ……………………..  5   ͦС

Најнижа температура у току ноћи ……..  1    ͦC

Tемпература на  5 cm изнад тла……….. – 3   ͦC

Влажност ваздуха:……………………………. 69  %

Вјетар: ………југо-западни…………..             2  m/s

Ваздушни притисак…………………………  901  mbar

Падавине:…………………………………………  –     l/m²

Висина снијега…………………………………..  15  cm

ВАТРОГАСНЕ  ЈЕДИНИЦЕ: Нису имале интервенција у протекла 24 часа.

ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА:

Соколац:

За данас 07.02.2022. године планирани су радови на 10 kV воду Унис и доћи ће до привремених прекида у испоруци електричне енергије у периодима од 09,00 – 09,30 часова и од 14,30 – 15,30 часова потрошачима у насељима:  Брезјак, Мајдани, Подроманија, Дикаљи, Примчићи, Бјелосављевићи, Кула, Новосеоци, Ђедовци, Газије, Озерковићи, и Зорановићи.

Рогатица:

За данас  07.02.2022. године планирани су радови на 10 kV воду Унис и доћи ће до привремених прекида у испоруци електричне енергије у периодима од 09,00 – 09,30 часова и од 14,30 – 15,30 часова потрошачима на подручју МЗ Стјенице.

Фоча: Квар од ноћас од 00,00 часова на далеководу Велечево.

АУТО МОТО САВЕЗ:

Саобраћај се на већини путева у РС одвија редовно, по сувим и мјестимично влажним коловозима. Због ниских температура, скрећемо пажњу на могућност наиласка на поледицу у вишим предјелима. Додатан опрез је неопходан и на дионицама у усјецима и поред камених косина, због учесталих одрона, као и на путевима са санационим радовима, гдје је обавезно поштовање привремене сигнализације, која регулише саобраћај. Возачима савјетујемо да возе опрезно, те да на пут не крећу без обавезне зимске опреме.

-Због активираног клизишта, саобраћај се на дионици маг. пута Фоча-Горажде, у мјесту Филиповићи (на самој линији разграничења), одвија отежано, једном саобраћајном траком.

– На регионалном путу Бистрица-Подграб, због активираног клизишта, саобраћај се одвија наизмјенично, једном саобраћајном траком. У току су радови на санацији овог клизишта.

–  Због бројних одрона и опасности од клизишта, на магистралном путу Брод на Дрини-ГП Хум/Шћепан Поље путничка возила саобраћају отежано, док је за теретна возила саобраћај обустављен.

На ГП у БиХ  нема дужих задржавања. 

У СТАНИЦАМА ХИТНЕ ПОМОЋИ ПРЕГЛЕДАНО ПАЦИЈЕНАТА:

СОКОЛАЦ:        15     прегледа,

Ј.З.У. СРБИЈА:   12      пријема,

ДЗ ФОЧA:          70    прегледa, 4 кућне  посјете

ПОРОДИЛИШТА – РОЂЕНО НОВОРОЂЕНЧАДИ:

Ј.З.У. БОЛНИЦА СРБИЈА: Рођена једна дјевојчица

КЦ ФОЧА: Није било порода