ХИДРОМЕТЕОРОЛОШКА СТАНИЦА  СОКОЛАЦ :

Тренутна температура: ……………………….  -1   ͦС

Најнижа температура у току ноћи ………   -1   ͦC

Tемпература на  5 цм изнад тла………….   -2   ͦC

Влажност ваздуха:…………………………….    92    %

Вјетар: ………. сјеверни…………            1    м/s

Ваздушни притисак…………………………    902  мbar

Падавине:………………………………………..   2   l/m²

Висина снијега………………………………….  3   цм

 

ВАТРОГАСНЕ  ЈЕДИНИЦЕ:

У протекла 24 часа нису интервенисале.

 

ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА:

Општина Пале: данас, 22.02.2022. године, због радова на 10 kV воду Боговићи, доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 09:00 до 14:00 часова потрошачима у насељима: Боговићи, Винча, Виногра, Понор, Буђ, Добра вода, Миошићи, Стајна, Меденик и Космај.

АУТО МОТО САВЕЗ:

У Републици Српској саобраћај се одвија по мокрим и клизавим коловозима, а на путевима у вишим предјелима и преко планинских превоја има снијега, па возачима скрећемо пажњу да на пут не крећу без зимске опреме, која је и законски обавезна. Скрећемо пажњу на учестале одроне камења и земље.

-Ради извођења деминерских радова на Тјентишту, на локацији Национални парк Сутјеска- Гусни пут, доћи ће до повремених обустава саобраћаја на дионци магистралног пута М1 -109, Брод на Дрини 2 – Врба, општина Фоча, од 08:00 до 15:00 часова, сваки радни дан у интервалима  по 30 минута. (до 20. 03.2022.).

-Ради извођења деминерских радова код кампа Хум – Житински поток, извршиће се повремене обуставе саобраћаја на дионици магистралног пута М1 – 111, Брод на Дрини 2 – граница РС/РЦГ (Шћепан поље), општина Фоча, од 08:00 до 15:00 часова, сваки радни дан у интервалима  по 30 минута. (до 20. 03.2022.).

 – Због активираног клизишта, саобраћај се на дионици маг. пута Фоча-Горажде, у мјесту Филиповићи (на самој линији разграничења), одвија отежано, једном саобраћајном траком.

На ГП у БиХ  нема дужих задржавања. 

 

У СТАНИЦАМА ХИТНЕ ПОМОЋИ ПРЕГЛЕДАНО ПАЦИЈЕНАТА:

СОКОЛАЦ: 12  прегледа,

Ј.З.У. СРБИЈА: 56  пријема,

ДЗ ФОЧA: 8  прегледа, 3 кућне посјете.

ПОРОДИЛИШТА – РОЂЕНО НОВОРОЂЕНЧАДИ:

Ј.З.У. БОЛНИЦА СРБИЈА: рођена једна дјевојчица,

КЦ ФОЧА: рођене три дјевојчице и један дјечак.