ХИДРОМЕТЕОРОЛОШКА СТАНИЦА СОКОЛАЦ:

Температура измјерена у 7 часова:   -1 ͦC

Најнижа температура у току ноћи:    -1 ͦC

Температура на 5 cm изнад тла:    -2 ͦC

Влажност ваздуха:  87   %

Вјетар:   сјеверо-источни 2 m/s

Ваздушни притисак:   912  mbar

Падавине:        l/m2

Висина снијега: 7  cm

ВАТРОГАСНЕ  ЈЕДИНИЦЕ: Нису имале интервенција у протекла 24 часа.

ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА:

Рогатица: Квар на далеководу Козићи од јуче од 15,00 часова, без напона шест трафо станица.

Хан Пијесак: Квар од ноћас, без напона комплетно подручје Хан Пијеска.

АУТО МОТО САВЕЗ:

Због нових снијежних падавина које су захватиле већи дио РС саобраћај се одвија отежано и успорено. Вози се по претежно мокрим и клизавим коловозима, док се на појединим дионицама снијег задржава на коловозу. Због ниских температура возачима скрећемо пажњу и на поледицу, посебно преко превоја, мостова, надвожњака и на прилазу тунелима. Учестали су одрони на свим дионицама у усјецима и поред камених косина. Возачима савјетујемо да возе максимално опрезно, те да на пут не крећу без обавезне зимске опреме.

-Ради извођења деминерских радова на Тјентишту, на локацији Национални парк Сутјеска- Гусни пут, доћи ће до повремених обустава саобраћаја на дионци магистралног пута М1 -109, Брод на Дрини 2 – Врба, општина Фоча, од 08:00 до 15:00 часова, сваки радни дан у интервалима  по 30 минута. (до 20. 03.2022.).

-Ради извођења деминерских радова код кампа Хум – Житински поток, извршиће се повремене обуставе саобраћаја на дионици магистралног пута М1 – 111, Брод на Дрини 2 – граница РС/РЦГ (Шћепан поље), општина Фоча, од 08:00 до 15:00 часова, сваки радни дан у интервалима  по 30 минута. (до 20. 03.2022.).

 – Због активираног клизишта, саобраћај се на дионици маг. пута Фоча-Горажде, у мјесту Филиповићи (на самој линији разграничења), одвија отежано, једном саобраћајном траком.

-Због бројних одрона и опасности од клизишта, на магистралном путу Брод на Дрини-ГП Хум/Шћепан Поље путничка возила саобраћају отежано, док је за теретна возила саобраћај обустављен.

-На регионалном путу Бистрица-Подграб, због активираног клизишта, саобраћај се одвија наизмјенично, једном саобраћајном траком. Напомињемо да су у току радови на санацији овог клизишта.

На ГП у БиХ  нема дужих задржавања.

У СТАНИЦАМА ХИТНЕ ПОМОЋИ ПРЕГЛЕДАНО ПАЦИЈЕНАТА:

СОКОЛАЦ:          20     прегледа,

Ј.З.У. СРБИЈА:    22      пријема,

ДЗ ФОЧA:           30     прегледа, 6   кућних посјета.

ПОРОДИЛИШТА – РОЂЕНО НОВОРОЂЕНЧАДИ:

Ј.З.У. БОЛНИЦА СРБИЈА: Није било порода

КЦ ФОЧА: Није било порода