Свјетске звијезде уз регионална и домаћа имена електронске музике наступиће на Јахорини 11. и 12. марта, саопштено је из Олимпијског центра Јахорина.

У саопштењу се наводи да ће се захваљујући овом фестивалу Јахорина уписати на европску, односно свјетску мапу дешавања, те бити у жижи интересовања домаће, регионалне, као и свјетске јавности.

„Дводневни фестивал биће карактеристичан по изузетно енергичним забавама, које ће бити одржане у монтажном шатору чији капацитет може парирати и спортским дворанама“, најавили су из Олимпијског центра Јахорина.

На прво издање „Бродолом винтер меџика“ стижу нека од најважнијих свјетских имена из свијета електронске музике, уз водећа регионална и домаћа имена.

Публику очекују свјетски и регионално познатих ди-џејеви Марк Најт, Махмут Орхан, Афтер Афер, Ендрју Милер, Кристијан Молнар, Дроп департмент, Феди ле Гран, Пластик фанк, Александер де фанк, Небс Џек и Петра Дундов.

Ограничен контингент фестивалских улазница, за оба дана, биће доступан до 1. марта по цијени од 40 КМ, а једнодневне су тренутно 25 КМ.

У продаји су и дневне, те ВИП фестивалске улазнице по сниженој цијени, док ће након 1. марта цијена свих улазница бити виша.

За посјетиоце фестивала организован је аутобуски превоз из Сарајева и Пала до Јахорине, а цијена повратне карте је осам КМ из Сарајева, односно шест КМ из Пала.

Из Олимпијског центра Јахорина подсјећају да биљеже најуспјешнију зимску сезону у историји, те да сјајни услови за скијање дочекују скијаше и у марту.

У термину од 10. до 13. марта, односно у вријеме одржавања музичког фестивала, цијена ски-карата биће нижа за 20 одсто, додаје се у саопштењу.