ХИДРОМЕТЕОРОЛОШКА СТАНИЦА СОКОЛАЦ:

Тренутна температура:  – 3 ͦС

Најнижа температура у току ноћи: – 4 ͦC

Tемпература на 5 цм изнад тла: – 6 ͦC

Влажност ваздуха: 84 %

Тихо је, без вјетра

Ваздушни притисак: 909 мbar

ВАТРОГАСНЕ ЈЕДИНИЦЕ:

Нису интервенисале у протекла 24 часа.

ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА:

Напајање уредно.

АУТО МОТО САВЕЗ:

Саобраћај се на путевима РС одвија редовно по влажним колоовзима. Возачима скрећемо пажњу на јутрање поледице као и на повећану могућност одрона.

-Ради извођења деминерских радова на Тјентишту, на локацији Национални парк Сутјеска- Гусни пут, доћи ће до повремених обустава саобраћаја на дионци магистралног пута М1 -109, Брод на Дрини 2 – Врба, општина Фоча, од 08:00 до 15:00 часова, сваки радни дан у интервалима по 30 минута. (до 20. 03.2022.).

-Ради извођења деминерских радова код кампа Хум – Житински поток, извршиће се повремене обуставе саобраћаја на дионици магистралног пута М1 – 111, Брод на Дрини 2 – граница РС/РЦГ (Шћепан поље), општина Фоча, од 08:00 до 15:00 часова, сваки радни дан у интервалима по 30 минута. (до 20. 03.2022.).

-Због активираног клизишта, саобраћај се на дионици маг. пута Фоча-Горажде, у мјесту Филиповићи (на самој линији разграничења), одвија отежано, једном саобраћајном траком. обустављен.

-Због бројних одрона и опасности од клизишта, на магистралном путу Брод на Дрини-ГП Хум/Шћепан Поље путничка возила саобраћају отежано, док је за теретна возила саобраћај обустављен.

-На регионалном путу Бистрица-Подграб, због активираног клизишта, саобраћај се одвија наизмјенично, једном саобраћајном траком. Напомињемо да су у току радови на санацији овог клизишта. На ГП у БиХ нема дужих задржавања.

У СТАНИЦАМА ХИТНЕ ПОМОЋИ ПРЕГЛЕДАНО ПАЦИЈЕНАТА:

СОКОЛАЦ: 12 прегледа,

Ј.З.У. СРБИЈА: 41 пријем,

ДЗ ФОЧA: 38 прегледа, 3 кућне посјете.

ПОРОДИЛИШТА – РОЂЕНО НОВОРОЂЕНЧАДИ:

Ј.З.У. БОЛНИЦА СРБИЈА: није било порода

КЦ ФОЧА: рођени дјечак и дјевојчица.