Научна конференција са међународним учешћем „Јахорински пословни форум 2022“ биће одржан у онлајн формату 24. и 25. марта, саопштено је са Економског факултета Универзитета у Источном Сарајеву, који је организатор конференције.

На конференцију је пристигло 49 радова, укључујући и седам студентских, а ангажовано је 55 рецензената из земље и иностранства који су урадили 109 рецензија.

Укупно је заступљено 86 аутора из 10 земаља – БиХ, Србија, Црна Гора, Сјеверна Македонија, Хрватска, Словенија, Мађарска, Турска, Велика Британија и Нови Зеланд, 21 града, 26 факултета и 17 универзитета.

Поводом одржавања ове дводневне научне конференције Организациони одбор организује у четвртак, 17. марта у 11.00 часова на Економском факултету
на Палама конференцију за новинаре.

Суорганизатори овог научног скупа су Економски факултет Подгорица Универзитета Црне Горе, Економски факултет Универзитета Свети Ћирило и Методије у Скопљу и Економски факултет Суботица Универзитета у Новом Саду.

Организатори истичу да је ова научна конференција категоризована у прву категорију са освојених 16 бодова, док је максимално могуће освојити 21 бод.