ХИДРОМЕТЕОРОЛОШКА СТАНИЦА СОКОЛАЦ:

Температура измјерена у 7 часова:-12  ͦC

Најнижа температура у току ноћи: -14  ͦC

Температура на 5 cm изнад тла: -14  ͦC

Влажност ваздуха: 86 %

Вјетар: сјеверо-западни 1 m/s

Ваздушни притисак: 920 mbar

ВАТРОГАСНЕ ЈЕДИНИЦЕ:

Источно Ново Сарајево,техничка интервенција,отварање стана у ул. Цара Лазара.

ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА:

Напајање ел.енергијом уредно,без прекида.

АУТО МОТО САВЕЗ:

На већини путева у РС саобраћај се одвија редовно, по претежно сувим коловозима. Због ниских температура, на свим влажним локалитетима, скрећемо пажњу на формирање поледице, посебно у вишим предјелима, преко превоја, мостова и на прилазима тунелима. На дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина скрећемо пажњу на повећану опасност од одрона камења и земље на коловоз.

-Ради извођења деминерских радова на Тјентишту, на локацији Национални парк Сутјеска- Гусни пут, доћи ће до повремених обустава саобраћаја на дионци магистралног пута М1 -109, Брод на Дрини 2 – Врба, општина Фоча, од 08:00 до 15:00 часова, сваки радни дан у интервалима по 30 минута. (до 20. 03.2022.).

-Ради извођења деминерских радова код кампа Хум – Житински поток, извршиће се повремене обуставе саобраћаја на дионици магистралног пута М1 – 111, Брод на Дрини 2 – граница РС/РЦГ (Шћепан поље), општина Фоча, од 08:00 до 15:00 часова, сваки радни дан у интервалима по 30 минута. (до 20. 03.2022.).

– Због активираног клизишта, саобраћај се на дионици маг. пута Фоча-Горажде, у мјесту Филиповићи (на самој линији разграничења), одвија отежано, једном саобраћајном траком. обустављен.

-Због бројних одрона и опасности од клизишта, на магистралном путу Брод на Дрини-ГП Хум/Шћепан Поље путничка возила саобраћају отежано, док је за теретна возила саобраћај обустављен.

-На регионалном путу Бистрица-Подграб, због активираног клизишта, саобраћај се одвија наизмјенично, једном саобраћајном траком. Напомињемо да су у току радови на санацији овог клизишта.

На ГП у БиХ нема дужих задржавања.

У СТАНИЦАМА ХИТНЕ ПОМОЋИ ПРЕГЛЕДАНО ПАЦИЈЕНАТА:

СОКОЛАЦ: 27 прегледа,

Ј.З.У. СРБИЈА: 30 пријема,

ДЗ ФОЧA: 25 прегледа , 4 кућне посјете.

ПОРОДИЛИШТА – РОЂЕНО НОВОРОЂЕНЧАДИ:

Ј.З.У. БОЛНИЦА СРБИЈА: није било порода,

КЦ ФОЧА: није било порода.