Футсалери соколачког „Гласинца“ поражени су јуче у Бијељини од домаће екипе „Радник Сити“ са резултатом 4:0. Утакмица је одиграна у склопу 17. кола Прве лиге РС, након које Сокочани заузимају претпосљедње мјесто на табели од десет екипа, са освојена 22 бода. У 18. колу на мегдан долази „Јахорина“ са Пала која је на шестом мјесту првенствене табеле.

У утакмици 19. кола Друге лиге Републике Српске – исток, Фудбалери „Гласинца 1936“ савладали су „Фамос“ из Војковића са 3:0. овом побједом, Сокочани су са три нова поена напредовали за једно мјесто и сада заузимају дванаесту позицију на табели са 21 бод. У наредном колу, „Гласинац 1936“ путује у Власеницу, док ће „Фамос“ дочекати „Пролетер“ из Дворова.

КК „Соколац“ у суботу је на домаћем терену савладан од екипе „Студент Игокеа“ из Бања Луке у склопу 21. кола Прве лиге РС. Коначан резултат утакмице 95:73. Са новим бодом, Сокочани и даље заузимају осмо мјесто на табели са 29 бодова,  док је противник шести са 32. Наредно и уједно посљедње коло се игра у Вишеграду са екипом „Варда“ која са 25 бодова заузима једанаесто мјесто.

Одбојкашице „Гласинца“ у суботу су максималном побједом од 3:0 савладале „Љубиње Банком“ у склопу 19. кола Прве лиге РС. До краја сезоне остало је да се одиграју још три кола, а Сокочанке заузимају трећу позицију на табели са освојених 36 бодова. Наредно коло ће се одиграти у Невесињу са домаћом екипом „Вележ“ који се налази на четвртом мјесту са 25 поена.