Још нисам свјестан гдје се налазим, а у посљедња три дана нисам спавао од еуфорије. Једва чекам први судијски звиждук и плес „Орлова“. На овај начин испунио сам једну од својих животних жеља јер се ово само једном може доживјети.

Јутрос сам чартер летом стигао у Доху. Вруће је а домицилно становништво каже да је ово најтоплији дана у посљедњих 20 дана. Амбијент и атмосфера су невјероватни све је у знаку Мундијала, ту је доста наших навијача, а тренутно доминирају Еквадорци – рекао је Буловић.

Додаје Буловић да ће се са нашим навијачима наћи четири сата прије утакмице  у фан зони код стадиона.

По неким процјенама очекујемо да ће бити минимално 5.000 наших  навијача. Бразилаца је доста, јер за земљу фудбала не навијају само људи који живе у тој земљи – рекао је Буловић нагласивши да је алкохола нема нигдје јер су домаћини ригорозни поштујући правила своје земље.

Овај дан ће памтитити до краја живота, јер се то не може поредити с било чим, а има и велика очекивања.

 – Од репрезентације тражимо да се боре као лавови. Сви апострофирају да никад није била боља атмосфера. Очекујем да ћемо побиједити 2:1, а стријелци ће бити Тадић и Митровић – рекао је Буловић.

Додаје да навијачи имају и одређене повластице, а то су бесплaтан превоз за све који имају „визу“, али и картице гдје сви навијачи два дана имају бесплатан интернет.