ХИДРОМЕТЕОРОЛОШКА СТАНИЦА СОКОЛАЦ:

Температура измјерена у 8 часова: -3 ͦC

Најнижа температура у току ноћи:-4  ͦC

Влажност ваздуха: 92 %

Вјетар: западни  1 m/s

Ваздушни притисак:  899 mbar

ВАТРОГАСНЕ ЈЕДИНИЦЕ:

Источно Ново Сарајево: техничка интервенција ,отварање врата стана у Спасовданској улици.

ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА: Пале,планирани радови на 10 кВ воду Сумбуловац у времену 09,00-13,00.Без напајања остају потрошачи у насељима Раковац и Подраковац.

ЈП ВИК „ВРЕЛО БИОШТИЦА“ У СТЕЧАЈУ: Уредно водоснабдјевање на подручју општине Соколац. 

 

АУТО МОТО САВЕЗ:

Саобраћај се  на путевима РС одвија  редовно по мјестимично влажном коловозу.У вишим предјелима као и на дионицама у котлинама,магла и ниска облачност смањују видљивост.Скрећемо пажњу и на учестале одроне.Апелујемо на возаче да возе максимално опрезно, поштујте ограничења, као и постављену саобраћајну сигнализацију.

Због радова у тунелу “Чељиговићи”, на магистралном путу МI-114 граница РС/ФБиХ Лапишница-Љубогошта,измјењен је режим у одвијању саобраћаја.(до 28.02.2023)

На мосту Краља Александра у општини Рудо, на путном правцу М II-507 Бродар-граница РС/РСР (Рудо) забрањен је саобраћај за теретна возила укупне масе преко 10 тона, док се за путничка возила ограничава брзина кретања на 20 км/č.

У току су радови на реконструкцији магистралног пута М-I 111, дионица Брод на Дрини (Фоча)-Хум (Шћепан Поље), због чега је измијењен режим одвијања саобраћаја и постављена привремена саобраћајна сигнализација. (Предвиђено је да радови трају до 31.12.2022. год).

-Због бројних одрона и опасности од клизишта, на магистралном путу Брод на Дрини-ГП Хум/Шћепан Поље путничка возила саобраћају отежано, док је за теретна возила саобраћај обустављен.

-На магистралном путу М-18, дионица Брод на Дрини-граница БиХ/ЦГ (Шћепан Поље), забрањен је саобраћај за сва возила чија укупна маса прелази 16 тона.

-На ГП  у БиХ  нема дужих чекања на прелазак границе.                                                                                                                                  

У СТАНИЦАМА ХИТНЕ ПОМОЋИ ПРЕГЛЕДАНО ПАЦИЈЕНАТА:

СОКОЛАЦ: 34  прегледа,

Ј.З.У. СРБИЈА:  15  пријема,

ДЗ ФОЧA: 30 прегледa, 3  кућне посјете.

 

ПОРОДИЛИШТА – РОЂЕНО НОВОРОЂЕНЧАДИ:

Ј.З.У. БОЛНИЦА СРБИJА: Рођен дјечак ,

КЦ ФОЧА: Није било порода.