На Дјечијем сајму који ће у Источном Сарајеву бити одржан први пут, 13. и 14. маја, учествоваће предшколске установе са подручја града, а уз богат забавни програм, биће представљени бројни индивидуални излагачи и компаније које искажу жељу за учешћем, речено је на састанку организатора Сајма и представника јавних и приватних вртића из овог града.

Циљ састанка је представљање Дјечијег сајма „Источно Сарајево 2023“ представницима предшколских установа, те договор о учешћу и креирању програма намијењених за дјецу и породицу, наведено је на званичној страници града.

Манифестација ће бити одржана у организацији компаније „РС консалтинг и трговина“ /РС Цонсултинг анд траде/ из Бањалуке, под покровитељством града Источно Сарајево и градске Туристичке организације, а партнер Сајма је Општинска управа Источно Ново Сарајево.

Представник компаније „РС консалтинг и трговина“ Славиша Ковачевић најавио је учешће више од 40 излагача који ће представити новитете у индустрији играчака, видео-игара, прехране за бебе, козметике, те додао да ће на манифестацији све бити подређено дјечијем осмијеху, дружењу и забави за најмлађе.

Ковачевић је навео да ће за богат програм бити задужена дјеца из вртића, која ће се представити ритмичким и плесним кореографијама, хорским и соло извођењем музике, а биће организоване и играонице за дјецу, разноврсне анимације и забавни садржаји.

Организатори и покровитељи позивају дјецу да учествују на највећем дјечијем догађају у Источном Сарајеву у овој години.

Заинтересовани додатне информације могу да пронађу на сајту www.дјецијисајамрс.цом, посредством мејла контакт@дјецијиисајамрс.цом или „Фејсбук“ странице Дјечији сајам Источно Сарајево 2023, те контактом на бројеве телефона 065/ 176-213 и 065/882-036, наведено је у саопштењу.