ХИДРОМЕТЕОРОЛОШКА СТАНИЦА СОКОЛАЦ:

Температура измјерена у 7 часова:-22 ͦC

Најнижа температура у току ноћи: -22 ͦC

Влажност ваздуха:81 %

Вјетар: сјеверни 1 m/s

Ваздушни притисак: 924 mbar

Висина снијега: 21 cm

ВАТРОГАСНЕ ЈЕДИНИЦЕ: Нису интервенисале у протекла 24 часа.

Источно Н.Сарајево: интеревенција у ул.Ф.Вишњића на гашењу запаљеног димњака,пожар угашен,није било штете.

 ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА:

Соколац: планирани радови на 10 кВ воду Ново Село у времену 08,00-15,00.Без напајања остају потрошачи у насељима Кнежина,Врапци,Палеж,Бабине.

АУТО МОТО САВЕЗ: Сви путни правци су проходни, а због ниских температура, упозоравамо на поледицу на коловозима, посебно у вишим предјелима и преко планинских превоја. Апелујемо на возаче да на свим путним правцима возе максимално опрезно и да вожњу прилагоде условима на путевима, уз обавезно посједовање зимске опреме.

– На мосту Краља Александра у општини Рудо, на путном правцу М II-507 Бродар-граница РС/РСР (Рудо) забрањен је саобраћај за теретна возила укупне масе преко 10 тона, док се за путничка возила ограничава брзина кретања на 20 км/х.

У току су радови на реконструкцији магистралног пута М-I 111, дионица Брод на Дрини (Фоча)-Хум (Шћепан Поље), због чега је измијењен режим одвијања саобраћаја и постављена привремена саобраћајна сигнализација. (Предвиђено је да радови трају до 31.12.2022. год).

-Због бројних одрона и опасности од клизишта, на магистралном путу Брод на Дрини-ГП Хум/Шћепан Поље путничка возила саобраћају отежано, док је за теретна возила саобраћај обустављен.

-На магистралном путу М-18, дионица Брод на Дрини-граница БиХ/ЦГ (Шћепан Поље), забрањен је саобраћај за сва возила чија укупна маса прелази 16 тона.

-На ГП  у БиХ  нема дужих чекања на прелазак границе.

У СТАНИЦАМА ХИТНЕ ПОМОЋИ ПРЕГЛЕДАНО ПАЦИЈЕНАТА:

СОКОЛАЦ: 15 прегледа,

Ј.З.У. СРБИЈА:  49 пријема,

ДЗ ФОЧA: 6 прегледа  и  2  кућне посјете.

ПОРОДИЛИШТА – РОЂЕНО НОВОРОЂЕНЧАДИ:

Ј.З.У. БОЛНИЦА СРБИJА: Рођени дјевојчица и дјечак

КЦ ФОЧА: Није било порода.