Хуманитарна организација „Срби за Србе“ организоваће данас и сутра на Јахорини хуманитарно-спортску манифестацију „Вучко из блока“ за помоћ социјално угроженим вишечланим српским породицама на подручју града Источног Сарајева.

Отварање манифестације, коју ова организација на Јахорини организује четврти пут, планирано је у 19.00 часова на стази Пољице, гдје ће бити организоване двије ноћне трке скијаша.

Котизација за учешће износи 10 КМ по трци.

Током оба дана поред гондоле Пољице од 9.00 до 21.00 час биће постављен хуманитарни бутик са мајицама, капама, дуксерицама и другим производима, те инфо-пулт гдје ће посјетиоци моћи подробније да се информишу о раду организације и начину на који јој се могу прикључити.

И ове године „Вучко из блока“ организован је у сарадњи са Олимпијским центром „Јахорина“, а највјештије скијаше и бордере очекују пехари и медаље, саопштено је из хуманитарне организације „Срби за Србе“.

Током прошлогодишње хуманитарно-спортске манифестације, уз помоћ армије хуманитараца, прикупљено је рекордних 7.745 КМ.

„Као и тада, и овом приликом позивамо све грађане Српске, туристе и хуманисте да нам се придруже у племенитој мисији, те да заједно оборимо још један рекорд и обезбиједимо љепшу будућност нашим потомцима, јер дјеца су наша будућност“, истичу из хуманитарне организације „Срби за Србе“.