Predsjednički kandidat emokratskog fronta Andrija Mandić zadovoljan je glasovima dobijenim na izborima i poručuje da to znači da su građani podržali politiku pomirenja, koja znači budućnost Crne Gore.

„Pobjede našeg kolege (Jakova) Milatovića u drugom krugu nema bez podrške DF-a“, rekao je Mandić i u ime Demokratskog fronta pozvao građane na punu podršku Milatoviću.

On je pozvao sve građane Crne Gore da u drugom krugu glasaju za Milatovića,  bez obzira da li će, kako je rekao, on poštovati tu podršku.

Poručio je da Crna Gora mora da krene novim putem, a da politika pomirenja može da bude na korist svakog građanina.

„Želim da zahvalim mom srpskom narodu u Crnoj Gori i svima narodima koji su prihvatili politiku pomirenja. Pred nama su parlamentarni izbori. DF i koalicija oko njega nastupiće na njima. Poslije ovih rezultata, završeno je vrijeme brutalne i odvratne kampanje protiv mene i DF-a. Izmišljali su razne laži, i u ovoj kampanji. Tvrdili smo da smo mi i DPS dvije strane iste medalje, ambasade su radile protiv nas, vodeći mediji. Pred nama su parlamentarni izbori“, rekao je Mandić.

Jedan od lidera DF-a je poručio da se nada da će građani vrednovati to što će „DF Milatoviću omogućiti da bude predsjednik Crne Gore“.