Српски интернационалац Владимир Стојковић одиграо је у нејдељу сјајан меч и био је најзаслужнији што је његова Ал Фејха остала непоражена против Кристијана Роналда и Ал Насра (0:0).

Ривал једноставно није могао да постигне гол поред некадашњег голмана Партизана и репрезентације Србије, а највише од свих се дефинитивно трудио Роналдо, пишу српски медији.

Међутим, лопта једноставно није хтјела у гол. Чак и када Стојковић није био у првом плану, играчи Ал Насра су шутирали поред гола из изгледних ситуација. Као што је то био случај средином првог полувремена, у ситуацији у којој је Роналдо тукао поред стативе.

Какву је немоћ Ал Наср показао, барем што се тиче постизања гола, говори и податак да су имали чак 18 покушаја. А фрустрацију због тога Роналдо је показао на крају утакмице, када се вербално сукобио са ривалом и једини отишао у свлачионицу без руковања.

Био је Роналдо бијесан на једног играча Ал Фејхе, рекао му је „ви не желите да играте“, а послије овог ремија Ал Наср сада заостаје три бода за водећим Ал Хилалом.