На првој ванредној сједници Омладинске организације „Соколац“ која је синоћ одржана, изабрано је ново руководсво на челу са новим предсједником Марком Мухаремовићем након што су из оправданих приватних и здравствених разлога предсједник Организације Ања Крсмановић и још два члана Управног одбора поднијели оставке.

На скупштини је усвојен Приједлог кандидата и избор новог руководства Омладинске организације „Соколац“ те су изабрана три нова члана Управног одбора поред два стара: Јелене Реновице и Александра Мимића.

Управни одбор ОО „Соколац“

  1. Марко Мухаремовић
  2. Марија Гошић
  3. Рајко Цуревић
  4. Јелена Реновица
  5. Александар Мимић

Новоизабрани предсједник се захвалио досадашњем руководству на свему што су урадили у претходне двије године уз наду да ће наставити подржавати рад ових младих људи. У оквиру наредних активности  у изради је и План рада који ће се разматрати на наредној редовној сједници.

Омладинска организација ,,Соколац“ Соколац је Удружење омладине које дјелује на подручју Републике Српске, Босне и Херцеговине, па и шире.  То је самостална, омладинска, демократска, добровољна, непрофитна, невладина организација са правним статусом удружења грађана, која дјелује на принципима добровољности, демократичности и поштивању законских прописа, а својим радом доприноси побољшању статуса младих, укључивање младих у живот друштвене заједнице, као и рјешавању проблема младих.