Она је на свом Твитер налогу оплела по глумцу истичући да треба да га буде срамота.

Мима Караџић је прије пар дана боравио у Сарајеву, гдје је на сцени Народног позоришта заједно са Драганом Бјелогрлићем одиграо хит представу „Лет изнад кукавичјег гнезда“.

Након представе, глумци су искористили вријеме и за уживање у Сарајеву. Они су били гости Дарија Делибашића, сина легендарног спортисте Мирзе Делибашића, у чијем су ресторану уједно прослављали успјех представе. У једном тренутку, вјероватно под дејством алкохола и са чашом вина у руци, Милутин Мима Караџић је узео микрофон и пред окупљенима исмијавао првог предсједника Републике Српске који због ратних злочина у Босни и Херцеговини издржава доживотну казну затвора у Великој Британији.

  • Градоначелник Сарајева ми је предложио да будем почасни грађанин овог града, а ја сам рекао да би то било дивно јер би тако један Караџић на културан начин ушао у Сарајево – рекао је и почео да се смије као и остали који су му правили друштво у овом ресторану. Уз аплауз који је због изговореног добио, наставио је те подигао чашу.
  • У то име, људи, нек сте ви мени живи и здрави. Ја Сарајево волим и Сарајево мене воли – рекао је он, чиме је кћерку првог предсједника Републике Српске изреволтирао. Она је на свом Твитер налогу оплела по глумцу истичући да треба да га буде срамота.
  • Кад је ово смеће од цијелог Сарајева имало само Радована и нас, није нам излазио из куће. Позајмљивао је паре и гардеробу, а никад враћао, лијечио и оперисао, доводио курве и алкосе и позивао се на Радована гдје је стигао, и у Сарајеву, и у Београду, Никшићу – није улазио културно. Напротив – написала је на Твитеру др Соња Јовићевић Караџић.