Помрачење Сунца нас очекује у четвртак, 20. априла 2023. године.

Астролози откривају који хороскопски знаци ће моћи интензивније од других да осjете предстојеће помрачење Сунца, пише sensa.mondo.rs.

Ован

Ово помрачење Сунца активира вашу прву кућу личности и подстиче вас да постанете мало јаснији о свом личном идентитету. Ко сте ви и која је ваша мисија? Са помрачењем у равни са Јупитером, планетом среће и обиља, бићете инспирисани да се аутентично изразите и можда ћете чак бити узбуђени да направите неке смијеле скокове у својим плановима. Сада је такође вријеме да заузмете другачији, оснажујући приступ свом љубавном животу. Само имајте на уму да ће помрачење које формира тежак угао у односу на Плутон захтијевати да очистите оно што вам више не служи и да будете отворени за трансформацију како бисте унапредили своје визије.

Рак

Помрачење Сунца пада у вашу 10. кућу каријере, посла и очинства, па се припремите за могуће промјене у свом професионалном животу. Можда ћете се осјећати принуђеним да преузмете већу одговорност или одређену лидерску улогу у данима који су претходили овом догађају. Можда ћете добити посебан третман од стране ауторитета. Можда ћете открити нешто важно у вези са члановима породице. Могућности су бројне. Сада је вријеме да направите одређене промјене у свом животу и радите оно што радите са више самопоуздања. Да ли сте добили премало потврде од свог оца и стога вам недостаје самопоуздања? Вријеме је да себи дате оно што вам је толико недостајало у дјетињству.

Помрачење Сунца настаје када Мjесец прође змеђу Земље и Сунца, потпуно или дjелимично заклањајући слику Сунца за посматрача на Земљи. Помрачења су природни ритмови који се циклично понављају нешто мање од пола године.

Вага

Са помрачењем Сунца у вашој седмој кући партнерства, очигледно сте на ивици узбудљивог новог поглавља у вашем партнерству. Међутим, седма кућа се не односи само на романтичне везе. Ако ово није вријеме да побољшате свој партнерски однос, такође можете ојачати своје односе са другима. Можда размишљате и о томе како најбоље уравнотежити своје личне циљеве и осећај себе, а да и даље можете бити ту за свог партнера. Слиједеће помрачење у овој серији биће у вашем знаку 14. октобра, што сугерише да ће лични и партнерски раст који сте доживјели наставити да се обликује у наредним недјељама и мјесецима све до јесени.

Јарац

Јарац, помрачење Сунца пада у вашу четврту кућу мајчинства и дома, наглашавајући ваше емоционално благостање, ваше коријене и ваш унутрашњи живот. Ово помрачење вам даје прилику да се бринете о себи на нов начин, што може бити резултат зарастања сопствених рана које сте раније одлагали, али сте сада спремни да урадите. Са уласком Плутона у вашу кућу прихода 23. марта, унутрашње промјене које сте вољни да урадите могу довести до задовољавајућих трансформација и помјерања такође повезаних са дугорочним финансијским циљевима.