ВАВРИНКА: ЂОКОВИЋ ЋЕ ЗАВРШИТИ КАО НАЈБОЉИ СВИХ ВРЕМЕНА

0
264

Швајцарски тенисер Станислас Вавринка, који наступа на тениском турниру „Српска опен“ у Бањалуци, рекао је да би судећи по резултатима и свим параметрима Новак Ђоковић требало да заврши као најбољи тенисер свих времена.

„Сматрам Новака добрим пријатељем. Увијек је био огромаНовак Ђоковићн изазов играти против њега. Добио сам га у гренд слем финалима и то су ми неке од најљепших успомена“, рекао је Вавринка.

О потенцијалном мечу са Ђоковићем у другом колу турнира, Швајцарац није желио много да прича.

„Морам прво да побиједим у првом колу против младог Француза Луке Ван Ашеа. Надам се да ћу тријумфовати на том мечу и поново причати послије тога о Новаку“, рекао је Вавринка.

Вавринка је, када је ријеч о условима за тенис у Бањалуци, све оцијенио као ново и лијепо, пренио је сајт „Српска опен“.

„Срећан сам што сам овдје и очекујем добру атмосферу на трибинама“, рекао је овај троструки освајач грен слем турнира на конференцији за новинаре у тениском комплексу у Бањалуци.

„Српска опен 2023“ је АТП турнир из серије 250, који се након двије узастопне године у Београду, ове године одржава у Бањалуци.