У недјељу ћемо гледати дуел између Гласинца и Стакорине, између Шуке и Мрдака. На мечу у Чајничу камера је престала радити минут прије краја, послије је досуђен пенал за домаће. Уздамо се у исправност технике овог пута, мада камере су биљежиле и чудне пенале против Гласинца.

Гласинац је ове сезоне изгубио моћ несавладивости на Бари. Бодове су носили гости па се Блауграна морала задовољити средином табеле. Сокочани имају првог стријелца друголигашког Истока, Шуку са 22 постигнута поготка. Мали ростер се попуњава из омладинског погона, Радоња, Новосел и младићи полако преузимају терет првог тима. Бод из прошлог кола код локалног ривала у Рогатици можда буде додатна ињекција и мотив против екипе из Чајнича.

Стакорина биљежи одличне резултате што говори и четврта позиција на табели. Још су у игри за челну позицију од које их дијеле само четири бода. Незгодан су противник, не предају се, што је осјетила и Романија примивши гол у финишу меча. Стријелац је био Мрдак који је и најопаснији играч тима из Чајнича. У досадашњем дијелу сезоне постигао је 21 гол, мотивисан је да избије на чело листе стријелаца.