Представници фирме Грин (Green) која је прије 11 година настала у Новом Саду и ради на едукацији људи о потреби промјене начина очувања здравља потрошача, одржали су јуче предавање у Сокоцу како би представили своје производе и дугу традицију пословања.

Рамиза Чајић-Табак представник из Коњица, истакла је да се ради о производима на природној бази који су осмишљени као помоћ човеку да избегне унос штетних хемијских једињења која се налазе у многим комерцијалним средствима за личну и кућну хигијену.

  • Ријеч је о асортиману који има преко 80 производа подјељених у више колекција од његе лица, тијела и косе, оралне хигијене и хигијене дома. Како би били сигурни да су баш сви производи врхунског квалитета, редовно подлијежу анализама здравствене исправности код домаћих и страних акредитованих лабораторија, те посjедујемо и сертификате признате у земљама ЕУ. Захваљујући овој доброј произвођачкој пракси нашим корисницима пружамо загарантован квалитет производа.

Она је навела да су ово првенствено посао за жене, које уједно поред тога што су домаћице и мајке могу да буду и успјешне пословне жене које се окрећу природи и користе све што она нуди. Ово су произдови препознати на цијелом Балкану, те се презентације како у Србији и Црној Гори врше и широм Босне И Херцеговине.

Широка лепеза Грин производа за личну и кућну хигијену на биљној бази, доприноси смањењу и спријечавању алергија, проблема са кожом те дисајним органима.