Предшколска група „Лептирићи“ из Установе за предшколско васпитање и образовање Соколац отпутовала је јутрос са васпитачима на једнодневни излет у Етно село „Станишићи“ код Бијељине.

Вршилац дужности директора Установе за предшколско васпитање и образовање Мирјана Субашић прије поласка, истакла је да је излет организован поводом завршетка вишегодишњег боравка ових малишана у вртићу.

  • Ово је само мали знак пажње нашим малишанима у виду једнодневног излета у Етно село „Станишићи“. Како је унапријед договорено, пред дјецом је разноврстан садржај и ми им желимо лијеп провод. Видим да су неки родитељи мало забринути, јер се њихова дјеца раније нису одвајала, али то је сасвим нормално. Искрено се надам да ће нас вријеме послужити и да ће дјеца уживати – навела је Субашићева.
Фото: Инфо центар

Она је најавила да у наредном периоду слиједи завршна приредба дјеце предшколског узраста, која ће већ од јесени сједити у школским клупама. У плану је и маскенбал прије завршетка, тако да, према ријечима Субашићеве, биће пуно садржаја у овом вртићу, а све за добро наших најмлађих суграђана.