Сокочанка Милица Радовић, некадашња одбојкашица соколачког Гласинца, ново је појачање ОК Инђија за сезону 2023/2024. у Суперлиги Србије.

фотографија уступљена Инфо центру

Из управе новог клуба наводе да ће Милица својим искуством дати допринос у остваривању зацртаних спортских циљева, те подсјећају да је током импресивне домаће и иностране каријере наступала за екипе Раднички Југопетрол (Београд) и Јединство (Ужице). У Босни и Херцеговини за екипе Гласинац (Соколац), Јединство (Брчко) и екипу Кула (Градац). У Грчкој, за екипе Аон Паннаxиакос и Илисиакос, док се најдуже задржала у Белгији, наступајући за екипу Volley Saturnus Michelbeke, у којој је наступала четири сезоне.

фотографија уступљена Инфо центру

У изјави за Инфо центар, Милица је нагласила да је задовољна како тече њена каријера и да је срећна што ће овог пута бити ближа породици.

  • Повратак у Супер лигу је првенствено моја жеља да будем колико – толико ближе породици. Седамнаест одиграних сезона, последњих 10 у иностранству, донијеле су нова искустава, радости, уживања, али и тужне и тешке моменте гдје сам пожељела да ми је породица ближе. Сигурна сам да сам направила најбољи избор за себе, казала је Радовићева.
фотографија уступљена Инфо центру

Милица је рекла да се са задовољством прикључује спортској породици, са којом ће покушати да оствари нове успјехе.

  • Што се тиче одбојке и клуба у који идем, мислим да неће бити грешке. Имам вољу и жељу да радим, тренирам и да заједно као тим у овој години направимо што боље резултате. Моја љубав према одбојци је и даље ту, клуб је јако добро организован и не сумњам у нас, казала је Милица.

Милици ћемо као и много пута до сад пожељети спортску срећу, много освојених поена и сезону без повреда!