Старац која покушава да пређе улицу, жена са тешким торбама, човјек коме се покварио ауто или мачка која делује изгубљено и налази се на сред улице – одговорите искрено, коме бисте прво помогли?

Уколико сте одлучили да бисте прво помогли старцу, то открива да сте високо морална особа која поштује традицију. Рационални сте и пажљиво размишљате прије доношења било какве одлуке. Добар сте човјек и тешко проналазите мир у овом свијету препуном несавршености и неправде.

То што би најприје помогли младој жени с тешким торбама показује да сте особа која ужива док помаже другима. Ви волите да имате осјећај како сте другима потребни, то вас испуњава и радује. Такође, осјећате се добро и када сте у центру пажње.

Уколико би вам мушкарац с поквареним аутомобилом био приоритет, то открива да сте озбиљни и одговорни. Врло сте марљиви, тако да вам није никакав проблем да понудите помоћ људима који су у озбиљним проблемима.

Имате пуно пријатеља, људи вас воле јер знају да вам могу да вам вјерују. Имате добре предиспозиције за улогу вође.

Помоћи прво мачки на путу показује како сте љубазна особа која вјерује да су животиње пуно боље од људи. Вјерујете да су искрене и врло беспомоћне док људи често знају да буду неискрени, зли и понекад не заслужују вашу помоћ.