Највећа регионална смотра моде, Fashion Weekend Jahorinа, која је одржана минулог мјесеца на Јахорини, окупила је нека од најпознатијих имена из свијета моде на челу са Верицом Ракочевић, Марком Фехером и Александром Џаковићем и Батаом Спасојевићем.  На Олимпијској љепотици ове године, манифестација је пружила платформу за локалне дизајнере и брендове да изложе своје производе, промовишући тако локални креативни таленат међу којима се нашла и наша суграђанка Снежана Дупљанин.

  • Била је част наћи се на модној сцени са таквим људима. Учестовала сам у програму за младе креаторе. То је била манифестација која ми је отворила врата да се овог викенда на позив Верице Ракочевић нађем на престижном музичком догађају „Опера на Води“ у Београду, гдје смо уживали у перформансу који је организован на свјетском нивоу, и поред тога био је прилика за размјену идеја- истакла је она и додала да је „Fashion Weekend Jahorinа“ заслужан за нове успјехе.

 

  • То је била прилика да модели носе моје три креације. Искрено нисам се надала таквој приступачности, а наишла сам на огромно разумијевање и то је на неки начин за мене био вјетар у леђа уз моје купце од којих сам добила све похвале. Прекретница за мене да се озбиљније посветим овом послу. Овим путем желим да најавим и нову колекцију за зиму и још једном се захвалим ОЦ Јахорина на указаном повјерењу и позиву.

 

 

Снежана, која је самоука када је ријеч о креаторском дијелу, тренутно је  запослена у  француској компанији са сједиштем у Новом Саду, „Schneider electric“, софтверској ИТ компанији која је развила свој оригинални производ ADMS софтвер, тренутно инсталиран у 136 контролних центара, 54 електродистрибуције које опслужују преко 75 милиона корисника на шест континената.