Мирјана Пандуревић из села Павловац, у Источном Сарајеву, треба помоћ добрих људи.

Наиме, Хуманитарно удружење грађана „Оплемени срце“ у арилу ове године подијелио је апел за Мирјану, којој је дотрајала породична кућа угрожавала безбједност.

Како наводе из овог удружења, убрзо након апела, јавио се наш суграђанин Младен Лучић, који је ангажовао механизацију на уклањању и рашчишћавању терена, али, због неријешених имовинско-правних односа са земљом није се могла почети градња неког новог објекта.

Стога, Удружење покреће нову акцију, те позивају све хумане људе да им се придруже како би се Мирјани обезбиједио бар условнији, већи стамбени контејнер за становање.

– Како почиње јесен, а са њом и хладнији дани, а за госпођу Мирјану још није нађено адекватно рјешење што се тиче становања, позивамо све људе добре воље, привредне субјекте и остале који желе да се укључе у рјешавање овога проблема – поручили су из Хуманитарног удружења грађана „Оплемени срце“.

Како наводе, цијена једног половног стамбеног контејнера се креће између 5 и 10 хиљада КМ, а добровољне уплате могуће је извршити на њихов рачун отворен у Новој банци 5557000052330392, са назнаком помоћи за Мирјану Пандуревић.