Глумци београдског „Машиног позоришта“: Маша Пантић, Јана Саламандић и Ђорђе Јовичић на најљепши начин обиљежили су завршетак Дјечије недјеље у соколачком вртићу. Утемљена на Дизнијевој бајци, а прилагођена дјечијем узрасту и игрању у позоришту, представа је пренијела поруку да љубав увијек пронађе пут до свачијег срца.

фото: Инфо центар Соколац

Глумац Ђорђе Јовичић истакао је да из локалне Установе за предшколско васпитање и образовање увијек понесе лијепе утиске, јер најмлађи са пажњом и без даха увијек испрате свако играње.

  • Види се да су образовани и васпитани у духу позоришта. Препознаје се рад са њима, јер су пажљива публика навикнута на позоришни садржај. Наша представа је прилагођена дјеци, а сви знамо да се ради о Дизнијевом познатом цртаном и играном филму, који је нешто озбиљнији. Текст и глума су прилагођени најмлађем узрасту како би разумели поруку коју желимо послати, а то је да љубав увек нађе пут до свакога, казао је он.
фото: Инфо центар Соколац

Вршилац дужности директора у вртићу, Мирјана Субашић, истакла је да је недјеља посвећена дјеци била богата садржајем, а да су родитељи и васпитачице уложили посебан труд како би овогодишња Дјечија недјеља била успјешно обиљежена и испуњена занимљивим, едукативним и поучним садржајем.

  • Још једном се захваљујем свима, посебно запосленима у Установи без чијег труда и напорног рада не би било могуће све постићи. Као што сам и раније рекла, наша настојања су да сваки дан проведен у нашој установи буде дан дјетета, а тако ће бити и у будућем раду и бројним активностима које планирамо, казала је Субашићева.
фото: Инфо центар Соколац

До краја године у Установи за предшколско васпитање и образовање Соколац планирано је организовање излета, годишње приредбе, прославе славе вртића и бројне друге активности васпитно – образовног карактера.