Сервисне информације за петак, 10. новембар 2023. године

ХИДРОМЕТЕОРОЛОШКА СТАНИЦА  СОКОЛАЦ:

Тренутна температура: 4  ͦС

Влажност ваздуха: 71 %

Вјетар: југоисточни 2м/с

Ваздушни притисак: 905 мbar

Падавине: –

ВАТРОГАСНЕ ЈЕДИНИЦЕ:

Соколац: Није било интервенција.

ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА:

Четири планирана рада за 10 . новембар и то:

Соколац: 

Радови на 35 кВ трафо станици Соколац у времену од 9 до 11 и 30 часова, без напајања остаје насеље Брезјак и привредни субјекти ИНВЕСТ градња и Дуга пелет,

Пале, два планирана рада:

Радови на 10 кВ воду Требевић у периоду од 11 до 15 часова, без напајања остају Горње Пале, Врело Миљацке и брента Којић.

Радови на воду КОМПЕС у времену од 9 до 12 часова, без напајања остају Горњи и Доњи Прибањ и дијелови улица Карађорђева и Д.Радовића.

Рогатица: 

Радови на воду Пилана-Сладара у времену од 9 до 15 часова, без напајања остају насеља Ковањ, Лепеница, Гучево, Дурићи Добрашина, Ракитница, Козадре.

 

ЈП ВИК „ВРЕЛО БИОШТИЦА“ У СТЕЧАЈУ: Уредно водоснабдијевање на подручју општине Соколац.

ЈКП „СОКОЛАЦ“: Ради се на отклањању кварова.

 АУТО МОТО САВЕЗ:

Саобраћај се на путевима РС одвија редовно по мокрим коловозима.Возаче упозоравмо на мјестимичне појаве магле и на додатну сигнализацију на путевима на којима се одвијају санациони радови.

Због извођења радова на санацији клизишта на дионици магистралног пута MI-111 Добро Поље-Миљевина, измијењен је режим у одвијању саобраћаја (до 19.12.2023. године.

На магистралном путу МI-115, дионица Хан Пијесак 1-Хан Пијесак 2 и дионица Хан Пијесак 2-Соколац у току су радови на рехабилитацији пута те је потребно прилагодити брзину кретања возила и обратити пажњу на привремену саобраћајну сигнализацију. (до 31.12.2023. године). Због радова, доћи ће до измјене режима саобраћаја постављањем саобраћајне сигнализације на магистралном путу М-I 115, дионица Власеница-Хан Пијесак 1, а који ће трајати до 15.12.2023.

Због бројних одрона и опасности од клизишта,на магистралном путу Брод на Дрини-ГП Хум/Шћепан Поље путничка возила саобраћају отежано, док је за теретна возила саобраћај обустављен.

На граничним прелазима нема дужих задржавања.

 

У СТАНИЦАМА ХИТНЕ ПОМОЋИ ПРЕГЛЕДАНО ПАЦИЈЕНАТА:

СОКОЛАЦ: 12 прегледа,

Ј.З.У. СРБИЈА: 38 пријема,

ДЗ ФОЧA: 18 прегледa, 4 кућне посјете.

 

ПОРОДИЛИШТА – РОЂЕНО НОВОРОЂЕНЧАДИ:

Ј.З.У. БОЛНИЦА СРБИJА: Рођена једна дјевојчица.

КЦ ФОЧА:  Рођен један дјечак.