У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ и сутра ће бити облачно и хладније вријеме уз кишу и локалне пљускове, а на планинама је могућ слаб снијег.

Усљед пада температуре ваздуха на планинама у централним и источним предјелима киша ће прећи у сусњежицу и снијег, а послије подне падавине ће престати и доћи ће до разведравања у већини предјела, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, западни и сјеверозападни, а у Херцеговини, углавном, југозападни, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха износиће од два на западу до осам на југу, у вишим предјелима од минус три, а дневна од седам до 12, у вишим предјелима од три Целзијусова степена.

Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова: Бјелашница један, Чемерно шест, Гацко седам, Калиновик и Србац осам, Бањалука, Мраковица, Рудо, Сребреница, Фоча и Хан Пијесак девет, Бијељина, Билећа, Вишеград, Добој и Нови Град 10, Кнежево,Соколац и Требиње 11, Приједор и Мостар 12, Мркоњић Град 13, Сарајево 14, Шипово 15, Рибник и Неум 16 Целзијусових степени.