ХИДРОМЕТЕОРОЛОШКА СТАНИЦА СОКОЛАЦ:

Тренутна температура:-3   ͦС

Влажност ваздуха: 94  %

Вјетар: тихо без вјетра

Ваздушни притисак:  902 мbar

Падавине: 6 l/m²

 

ВАТРОГАСНЕ ЈЕДИНИЦЕ:  Нису интервенисале у протекла 24 часа-

Источно Ново Сарајево: једна техничка интервенција у улици Змај Јовина 9 Лукавица, отварање стана у времену од 22,35-23,15.

Вишеград:На магистралном путу Вишеград Вардиште слетило возило у мјесту Јагодина и возач повријеђен у времену од 16,55-18,15.

ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА:  Напајање електричном енергијом уредно.

АУТО МОТО САВЕЗ: Већина путева у Републици Српској је проходна, а коловози су мјестимично мокри и клизави. Скрећемо пажњу на повећану опасност од одрона на дионицама у усјецима, а у котлинама на мјестимично смањену видљивост због магле. На путевима на којима се изводе санациони радови, обавезно је поштовање привремене сигнализације која регулише саобраћај. Возачима савјетујемо максимално опрезну вожњу, уз обавезно посједовање зимске опреме.

-Због извођења радова на санацији клизишта на дионици магистралног пута MI-111 Добро Поље-Миљевина, измијењен је режим у одвијању саобраћаја (до 19.12.2023. године).

На магистралном путу МI-115, дионица Хан Пијесак 1-Хан Пијесак 2 и дионица Хан Пијесак 2-Соколац у току су радови на рехабилитацији пута те је потребно прилагодити брзину кретања возила и обратити пажњу на привремену саобраћајну сигнализацију. (до 31.12.2023. године).

Због радова, доћи ће до измјене режима саобраћаја постављањем саобраћајне сигнализације на магистралном путу М-I 115, дионица Власеница-Хан Пијесак 1, а који ће трајати до 15.12.2023.

Због бројних одрона и опасности од клизишта,на магистралном путу Брод на Дрини-ГП Хум/Шћепан Поље путничка возила саобраћају отежано, док је за теретна возила саобраћај обустављен.

На граничним прелазима нема дужих задржавања.

У СТАНИЦАМА ХИТНЕ ПОМОЋИ ПРЕГЛЕДАНО ПАЦИЈЕНАТА:

СОКОЛАЦ: 22 прегледa,

Ј.З.У. СРБИЈА:  13 пријема,

ДЗ ФОЧA: 26 прегледа, 1 кућна посјета.

ПОРОДИЛИШТА – РОЂЕНО НОВОРОЂЕНЧАДИ:

Ј.З.У. БОЛНИЦА СРБИJА: Рођене двије дјевојчице.

КЦ ФОЧА: Није било порода