Сервисне информације за петак, 17. новембар 2023. године

 

ХИДРОМЕТЕОРОЛОШКА СТАНИЦА  СОКОЛАЦ:

Тренутна температура: 3 ͦС

Влажност ваздуха: 92 %

Вјетар: сјеверозападни 1м/с

Ваздушни притисак: 902 мbar

Падавине: 1л/м²

 

ВАТРОГАСНЕ ЈЕДИНИЦЕ:

Соколац: Није било интервенција.

ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА: Уредна испорука електричне енергије на подручју општине Соколац.

Пале:

За данас, 17.11.2023. године, планирани су радови на 35 kV воду Јахорина и  доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 07,00-,08,00 часова потрошачима на комплетном подручју Јахорине.

 

ЈП ВИК „ВРЕЛО БИОШТИЦА“ У СТЕЧАЈУ: Уредно водоснабдијевање на подручју општине Соколац.

 ЈКП „СОКОЛАЦ“: Уредан рад мреже.

 

АУТО МОТО САВЕЗ:

Саобраћај се јутрос у РС одвија по сувим, те мјестимично мокрим или влажним коловозима. Возачима скрећемо пажњу на мјестимичну маглу по котлинама, као и повећану опасност од одрона на дионицама у усјецима. На путевима на којима се изводе радови, режим вожње је измијењен и регулисан привременом сигнализацијом, чије је поштовање овазно. На свим путним правцима савјетујемо максимално опрезну вожњу, уз обавезно посједовање зимске опреме.

Због извођења радова на санацији клизишта на дионици магистралног пута MI-111 Добро Поље-Миљевина, измијењен је режим у одвијању саобраћаја (до 19.12.2023. године). -На магистралном путу МI-115, дионица Хан Пијесак 1-Хан Пијесак 2 и дионица Хан Пијесак 2-Соколац у току су радови на рехабилитацији пута те је потребно прилагодити брзину кретања возила и обратити пажњу на привремену саобраћајну сигнализацију. (до 31.12.2023. године). Због радова, доћи ће до измјене режима саобраћаја постављањем саобраћајне сигнализације на магистралном путу М-I 115, дионица Власеница-Хан Пијесак 1, а који ће трајати до 15.12.2023. -Због бројних одрона и опасности од клизишта,на магистралном путу Брод на Дрини-ГП Хум/Шћепан Поље путничка возила саобраћају отежано, док је за теретна возила саобраћај обустављен.

На граничним прелазима нема дужих задржавања.

 

У СТАНИЦАМА ХИТНЕ ПОМОЋИ ПРЕГЛЕДАНО ПАЦИЈЕНАТА:

СОКОЛАЦ: 10 прегледа,

Ј.З.У. СРБИЈА: 32 пријема,

ДЗ ФОЧA: 6 прегледa, 3 кућне посјете.

 

ПОРОДИЛИШТА – РОЂЕНО НОВОРОЂЕНЧАДИ:

Ј.З.У. БОЛНИЦА СРБИJА: Није било порода.

КЦ ФОЧА: Није било порода.