ХИДРОМЕТЕОРОЛОШКА СТАНИЦА СОКОЛАЦ:

Тренутна температура:  3   ͦС

Влажност ваздуха:  92  %

Вјетар: југо-источни 1  м/s

Ваздушни притисак: 904 мbar

Падавине: 0,2 l/m

ВАТРОГАСНЕ ЈЕДИНИЦЕ: Нису интервенисале у протекла 24 часа.

Пале: једна интервенција јуче у времену од 11,15- 12,15 часова на гашењу помоћног објекта (печењара) у насељу Криводоли. Интервенисала 3 ватрогасца са 1 ватрогасним возилом, угашено.

ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА: Напајање електричном енергијом је уредно.

АУТО МОТО САВЕЗ: У већем дијелу Републике Српске јутрос се вози по моким или влажним ковозима, у котлинама и уз ријечене токове као и у вишим предјелима упозоравамо на смањену видљивост због магле и ниске облачности. Возачима скрећемо пажњу и на учестале одроне.Савјетујемо опрезну и спорију вожњу, а напомињемо и да је посједовање зимске опреме законски обавезно.

 -Због извођења радова на санацији клизишта на дионици магистралног пута MI-111 Добро Поље-Миљевина, измијењен је режим у одвијању саобраћаја (до 19.12.2023. године).  На магистралном путу МI-115, дионица Хан Пијесак 1-Хан Пијесак 2 и дионица Хан Пијесак 2-Соколац у току су радови на рехабилитацији пута те је потребно прилагодити брзину кретања возила и обратити пажњу на привремену саобраћајну сигнализацију. (до 31.12.2023. године).

– Због радова, доћи ће до измјене режима саобраћаја постављањем саобраћајне сигнализације на магистралном путу М-I 115, дионица Власеница-Хан Пијесак 1, а који ће трајати до 15.12.2023.                                                                              -Због бројних одрона и опасности од клизишта,на магистралном путу Брод на Дрини-ГП Хум/Шћепан Поље путничка возила саобраћају отежано, док је за теретна возила саобраћај обустављен.

На граничним прелазима нема дужих задржавања.

У СТАНИЦАМА ХИТНЕ ПОМОЋИ ПРЕГЛЕДАНО ПАЦИЈЕНАТА:

СОКОЛАЦ: 9 прегледa,

Ј.З.У. СРБИЈА: 84 пријема,

ДЗ ФОЧA: 11 прегледа, 4 кућне посјете.

ПОРОДИЛИШТА – РОЂЕНО НОВОРОЂЕНЧАДИ:

Ј.З.У. БОЛНИЦА СРБИJА: Рођене двије дјевојчице

КЦ ФОЧА: Рођен један дјечак