Припадници Полицијске станице Соколац уз присуство представника Јединице жандармерије из ПУ Источно Сарајево, данас су малишанима соколачког вртића у оквиру акције „Дани отворених врата“ презентовали опрему и своја материјално-техничка средства са којима располажу.

Испред Полицијске станице Соколац је речено да се сваке године поводом обиљежавања крсне славе Министарства унутрашњих послова Републике Српске – Светог архангела Михаила, организује  „Дан отворених врата“ за наше најмлађе суграђане. Малишанима је презентовано какву опрему посједују, службено наоружање и возила која користе.

Фото: Инфо центар Соколац

Дјецу је посебно занимало са чим полицијски службеници располажу током својих радних задатака, што су им поред соколачке полиције показали и припадници Јединице жандармерије из ПУ Источно Сарајево.

Фото: Инфо центар Соколац

Вршилац дужности директора соколачке Установе за предшколско васпитање и образовање Мирјана Субашић истакла је да су по  други пут у току године припадници Полицијске станице Соколац, у сарадњи са Жандармеријом, имали прилику да дјеци вртића презентују дио своје опреме и материјално-техничких средстава са којима располажу.

  • Имали сте прилику и сами да видите и одушевљење и знатижељу на лицима наше дјеце и зато се сваки пут радујемо оваквим посјетама, искористила бих прилику да се посебно још једном захвалим припадницима Полицијске станице Соколац на одвојеном времену и сарадњи свих ових година– рекла је Субашићева.
Фото: Инфо центар Соколац

 

Она је најавила традиционалну Никољданску приредбу која ће бити одржана 21. децембра у просторијама вртића за млађе вртићке групе, док ће за средње и предшколске групе „Никољданска приредба“ бити одржана 22. децембра у Парохијском дому цркве „Романијска Лазарица“ са почетком у 18.00 часова.