Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић изјавио је данас у Бањалуци да ће се приликом израде буџета за наредну годину настојати доћи до додатних унапређења када је ријеч о породицама заробљених и погинулих бораца и несталих цивила.

На састанку Вишковића са руководством Републичке организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила договорено је да буде формирана радна група од представника асоцијација из ове области и ресорног министарства која би најмање једном мјесечно имала оперативне састанке на којим би се рјешавали уочени проблеми.

Премијер Српске указао је на то да је брига о овим категоријама становника у сталном фокусу Владе, саопштено је из Бироа Владе Српске за односе са јавношћу.

Вишковић је са представницима Републичке организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила разговарао о низу отворених питања из ове области.

Састанку, поводом израде буџета за 2024. годину, присуствовали су и министри финансија Зора Видовић и рада и борачко-инвалидске заштите Данијел Егић.