Сервисне информације за 2. фебруар

0
114
Фото: Инфо центар Соколац

ХИДРОМЕТЕОРОЛОШКА СТАНИЦА СОКОЛАЦ:

Тренутна температура: 1  ͦС

Влажност ваздуха: 85   %

Вјетар: сјевереозападни 2 м/s

Ваздушни притисак: 918    мbar

 

ВАТРОГАСНЕ ЈЕДИНИЦЕ:

Соколац: Није било интервенција.

Источно Ново Сарајево,интервенција ,дана 01.02. ,у ул. Касиндолског батаљона на гашењу запаљеног димњака на породичној кући.Пожар угашен,није причињена материјална штета.

 

ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА:

Соколац: Уредно.

Фоча: Од сриједе, 31.01.2024. године, свакодневно до суботе, 3.2.2024. године, због радова на 10 kV водoвима Завајт и Челебићи,  доћи ће до привремених прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 08:00 до 16:00 часова потрошачима у насељима:  Саш, Горња Драгочава, Драгочавски поток, Завајт, Мештревац и  комплетном подручју Челебића.

 

ЈП ВИК „ВРЕЛО БИОШТИЦА“ У СТЕЧАЈУ: Уредно водоснабдијевање на подручју општине Соколац. 

 

ЈАВНО КОМУНАЛНО ПРЕДУЗЕЋЕ „СОКОЛАЦ“:

Уредно снабдијевање топлотном енергијом.

 

АУТО МОТО САВЕЗ: На већини путева у Републици Српској саобраћај се одвија по сувим и мјестимично влажним коловозима, без застоја и посебних ограничења.Због ниских јутарњих температура скрећемо пажњу на мјестимичну поледицу, посебно у вишим, планинским предјелима, преко мостова и надвожњака, те на прилазу тунелима.Магла мјестимично смањује видљивост на подручју Добoја, Бијељине и Фоче. На дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина, скрећемо пажњу на повећану опасност од одрона. На путевима на којима се изводе радови, привремена сигнализација регулише саобраћај, чије је поштовање обавезно.

– Због бројних одрона и опасности од клизишта,на магистралном путу Брод на Дрини-ГП Хум/Шћепан Поље путничка возила саобраћају отежано, док је за теретна возила саобраћај обустављен.

-На магистралном путу M-I 111 (М-18), дионица Брод на Дрини-граница БиХ/ЦГ (Шћепан Поље), забрањен је саобраћај за сва возила чија укупна маса прелази 16 тона.

На граничним прелазима нема дужих задржавања.

 

У СТАНИЦАМА ХИТНЕ ПОМОЋИ ПРЕГЛЕДАНО ПАЦИЈЕНАТА:

СОКОЛАЦ:         20     прегледа,

Ј.З.У. СРБИЈА:    57     пријема,

ДЗ ФОЧA:           19   прегледа, 4  кућне посјете.

 

ПОРОДИЛИШТА – РОЂЕНО НОВОРОЂЕНЧАДИ:

Ј.З.У. БОЛНИЦА СРБИ: није било порода.

КЦ ФОЧА: Није било порода