Ћосић најавио почетак радова на изградњи примарног канализационог колектора у Кнежини

0
130
Градоначелник Источног Сарајева, Љубиша Ћосић, најавио је почетак радова на изградњи примарног канализационог колектора у насељу Кнежина у општини Соколац, вриједности 58.484,42 КМ са ПДВ-ом. Према његовим ријечима, осим тога, објављен је и тендер за изградњу Парка великана српског здравства, у кругу болнице “Србија”, у општини Источна Илиџа, вриједности радова 599.999,99 КМ са ПДВ-ом.
Ћосић истиче да Градска управа ранијих година није директно припремала идејне и главне грађевинске пројекте за инфраструктурне пројекте у општинама у саставу града.
„Од почетка преузимања дужности градоначелника, тачно прије три године, сматрао сам да градска управа није директно присутна у развоју нашег града, и да се тиме наша улога умањује, а намјера ми је да покажемо интегративну снагу градске управе. Због тога сам данас срећан и пун ентузијазма, када видим да смо, након неоправданог чекања, започели радове на реализацији пројеката у општинама Соколац и Источна Илиџа“, навео је Ћосић.
Он је додао да Градска управа кроз своје надлежности подржава многе пројекте и активности у свим општинама Источног Сарајева, те да ће у сарадњи са свих шест општинских управа наставити да раде на изградњи града.