За џудисте три бронзе у Лакташима

Првенство Републике Српске за кадете и млађе пионире биће одржано у Сокоцу 23. марта

0
239
Фотографија уступљена Инфо центру Соколац

Чланови Џудо клуба „Олимпик“ из Сокоца учествовали су минулог викенда на Међународном турниру ,,Лакташи Опен“, на којем су у конкуренцији од око 400 бораца из шест земаља освојили три бронзане медаље.

Тренер овог клуба Милорад Ђуровић навео је да је поменути турнир уједно и био манифестација спорта која је званично отворила овогодишњу сезону такмичења када су у питању соколачки џудисти.

  • Узимајући у обзир да су момци прва година кадета, показали су изузетан потенцијал. Трећа мјеста и бронзане медаље, освојили су Михајло Марјановић, Лазар Војиновић и Данило Телетина. Очекујем у наставку сезоне још боље резултате. На овом турниру сам први пут судио, па сам и поред такмичења имао личну сатисфакцију – нагласио је он.
Фотографија уступљена Инфо центру Соколац / Милорад Ђуровић

Ђуровић је додао да већ предстојећег викенда, џудисти путују у Требиње гдје ће учествовати на Меморијалном турниру „Милош Мрдић“, затим слиједи првенство у Добоју.

Са посебним нагласком и задовољством, Ђуровић је најавио Првенство Републике Српске за кадете и млађе пионире у Сокоцу 23. марта, што ће бити први пут да се једно овакво такмичење одржи у нашој општини у историји Џудо савеза Републике Српске који постоји 30 година.