ОД 29. АПРИЛА ДО 1. МАЈА ФУДБАЛСКИ КАМП „ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ“

Република Српска - Источна Илиџа - спорт

0
200
Фото: СРНА

Начелник општине Источна Илиџа Маринко Божовић најавио је ће општина бити домаћин кампа Фудбалског клуба „Црвена звезда“ „Опен деј Источна Илиџа“, те позвао родитеље, тренере и клубове да пријаве дјецу.

Божовић, који је и члан Управног одбора Фудбалског клуба „Фамос“ из Источне Илиџе, истакао је да се на камп који ће бити организован од 29. априла до 1. маја могу пријавити дјеца са подручја регије која воле фудбал.

„Сигуран сам да ће цијела Сарајевско-романијска регија и шире овај догађај препознати као један од најзначајнијих спортских догађаја када је у питању омладински спорт“, рекао је Божовић на конференцији за новинаре и додао да ће ово сигурно бити интересантно за све дјечаке који желе да буду фудбалске звијезде.

Он је навео да је, осим општине Источна Илиџа, пријатељ кампа и компанија „Леџенд“.

Координатор Школе фудбала Фудбалског клуба „Црвена звезда“ Владимир Цвијетићанин захвалио је начелнику и Фудбалском клубу „Фамос“, што ће бити домаћини овог отвореног тренинга.

Он је нагласио да „Црвена звезда“ има много играча са подручја Републике Српске и да је овај клуб магнет за младе теленте.

Цвијетићанин је рекао да ће са дјецом за вријеме кампа радити најквалитетнији тренери из Омладинске школе и обратити пажњу на свако дијете.

Камп ће моћи да посјете дјеца рођена од 2011. до 2017. године, чији број није ограничен.