ПРИКУПЉЕНО 900 КМ ПОМОЋИ ЗА ПОРОДИЦУ ТЕРЗИЋ

Република Српска - Хан Пијесак - хуманост

0
90
Фото: СРНА

Ученици Основне школе „Милан Илић Чича Шумадијски“ на Хан Пијеску организовали су данас осмомартовску приредбу која је била и хуманитарног карактера и прикупили око 900 КМ за породицу Терзић из Мокрог, општина Пале, рекао је Срни директор ове установе Павле Голијан.

Голијан је навео да је приредба одржана у Дому културе гдје су биле постављење кутије за прилоге у које су посјетиоци остављали новац, који ће данас бити уплаћен на рачун породице Терзић, која је настрадала у пожару почетком године.

„Под мотом `Ширимо љубав малим срцима` основци су се представили публици пјемом, игром, плесом и рецитацијама“, рекао је Голијан.

Он је изразио захвалност ученицима и наставницима који су радили на припреми приредбе, као и грађанима Хан Пијеска за учешће у овом дијелу хуманитарне акција за прикупљње помоћи породици Терзић.

У пожару који је букнуо 15. јануара у породичној кући у насељу Карађорђево у Мокром код Пала, смртно су страдале, тридесетрогодишња мајка и њена осмогодишња кћерка, те изгорјело приземље и спрат куће породице Терзић.