ОБИЉЕЖАВАЊЕ ДАНА ПОЛИЦИЈЕ У ПС СОКОЛАЦ

0
137
фотографија уступљена Инфо центру

Поводом обиљежавања Дана полиције и 32 године МУП-а Републике Српске службеници Полицијске станице Соколац проводе низ активности.

Јутрос су положили вијенце погинулим припадницима МУП- а РС, учесницима Одбрамбено-отаџбинског рата и тако им одали почаст и захвалност.

  • Овим чином шаљемо поруку да нису заборављени и да ћемо се увијек сјећати какав су допринос дали у стварању Републике Српске, за коју су дали своје животе, наведено је у ПС Соколац.
фотографија уступљена Инфо центру

Поводом Дана полиције, 4. априла, припадници ПС Соколац, недавно су, заједно са представницима МУП- а Републике Српске представили средњошколцима СШЦ „Василије Острошки“ Соколац, средњу школу Унутрашњих послова, за коју је актуелан конкурс за упис и препис ученика.

фотографија уступљена Инфо центру

Полицајци из соколачке Полицијске станице учествовали си у на турниру у малом фудбалу који организује Полицијска управа Источно Сарајево, гдје су освојили високо друго мјесто.

фотографија уступљена Инфо центру

Како најављују, 6. априла учествоваће на хуманитарном турниру, такође у малом фудбалу, који организују соколачки средњошколци, а 10. априла у просторијама Полицијске станице Соколац биће приређен „Дан отворених врата“, током ког ће бити предствљена презентација наоружања и опреме.