Завршна приредба старије вртићке групе „Пчелице“ – Довиђења драги васпитачи, лепо нам је у вртићу било

Установа за предшколско васпитање и образовање Соколац

0
135
Фото: Инфо центар Соколац

Малишани предшколског узраста, окупљени у групи „Пчелице“ Установе за предшколско васпитање и образовање Соколац, јуче су пригодним рецитацијама, играма и пјесмама приредили приредбу за своје родитеље.

Овом приредбом завршен је један циклус у њиховом школовању, а дјечица су имала прилику да покажу да су много тога научила током претходних година.

Фото: Инфо центар Соколац

Вршилац дужности директора соколачког вртића Милош Ерић, обратио се нашим малим суграђанима и њиховим родитељима. Захвалио је на доброј сарадњи родитељима, васпитачима, дјеци на примјерном понашању, којима је пожелио срећан почетак основног образовања и уручио дипломе о успјешно завршеном најранијем дијелу школовања.

Фото: Инфо центар Соколац

Низале су се пјесме, рецитације, скечеви, плесне тачке, била је присутна и по нека суза у очима присутних родитеља, али она поносна.

Кроз ову групу прошло је више васпитача, да би на крају групу извеле Рада Ћеранић, Сања Добриловић и Јелена Марковић. Важно је поменути да су свој велики допринос у у чувању и васпитању дјеце ове групе дале и васпитачице Нада Рудовић, Ивана Скоко и Јелена Бартула.

Фото: Инфо центар Соколац

Са вриједним „Пчелицама“ све вријеме је провела васпитачица Рада Ћеранић. Није крила емоције, које су је преплавиле током јучерашњег дана.

  • Мојим малим али највреднијим пчелицама, желим срећан почетак школе. Вријеме које смо заједно провели је прошло брзо. Заједно смо одрастали и стасали у ђаке прваке. Учили смо их обавезама и одговорностима и сигурна сам да ће сви постати прије свега добри људи, јер је то најважније. Хвала вам дјецо на сваком осмијеху, загрљају, слаткој и шаљивој анегдоти, хвала и родитељима који су нас подржавали у свим нашим активностима – поручила је васпитачица Рада.
Фото: Инфо центар Соколац

Током прошле седмице у Установи за предшколско васпитање и образовање, одржане су још двије завршне приредбе предшколаца – дјеце која су годинама била дио вртића, окупљена у групи „Звјездице“, као и дјеца која су прошла тромјесечни припремни програм пред школу.