Сервисне информације за 11. јун

0
48
Сервисне информације, Соколац

ХИДРОМЕТЕОРОЛОШКА СТАНИЦА СОКОЛАЦ:

Температура измјерена у 8 часова: 19 ͦC

Најнижа температура у току ноћи:11  ͦC

Температура на 5 cm изнад тла: 8 ͦC

Влажност ваздуха:75 %

Вјетар: југо-источни 2  m/s

Ваздушни притисак:   902 mbar

Максимална температура јуче: 26  ͦC

ВАТРОГАСНЕ ЈЕДИНИЦЕ:  Соколац,техничка интервенција ,сапирање коловоза након саобраћајне несреће у Бјелосављевићима.

 

ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА:

Источна Илиџа,планирани радови на 10 кВ воду Лукавица у времену 09,00-12,00.Привремено без напајања остају потрошачи у улицама Друге сарајевске бригаде,М.Обилића,Војводе Mишића,Петра Сарајевског ,Српских палих бораца,С.Кнежевића.

Чајниче, планирани радови на 10 kV воду Заборак – Хочевина у периоду од 09.00 до 14.00 ,без напајања остају потрошачи у насељима: Горњи и Доњи Стопићи, Хунковићи и Хочевина,Гламочевићи,Крч,Батковићи,Заборак,Тодоровићи.

 

ЈП ВИК „ВРЕЛО БИОШТИЦА“ У СТЕЧАЈУ: Уредно водоснабдјевање на подручју општине Соколац. 

 

АУТОБУСКА СТАНИЦА „БОЈАН-ХЕРЦ“ СОКОЛАЦ:

Аутобуси према предвиђеном реду вожње долазе на пероне Аутобуске станице „Бојан-херц“, а на вријеме полазе и до својих наредних одредишта.

Више информација може се добити на контакт телефон: 057/235-547.

 

АУТО МОТО САВЕЗ: Саобраћај се јутрос на већини путева у РС одвија редовно, по сувим и мјестимично влажним коловозима. На дионицама које пролазе кроз усјеке, скрећемо пажњу на могуће одроне, а на путевима на којима се изводе радови, на измијењен режим вожње.

-Због радова на рехабилитацији дионице магистралног пута МI-115, Хан Пијесак 2 – Соклолац, измјењен је режим саобраћаја (од 23.04.2024. до 31.12.2024.). На дионици магистралног пута Добро Поље-Миљевина, саобраћај се одвија успорено, једном саобраћајном траком, наизмјеничним пропуштањем возила.

-Због оштећења моста, на магистралном путу М7-114 Саставци-Устипрача саобраћај се одвија једном саобраћаном траком, саобраћај регулише привремено постављена саобраћајна сигнализација. На мосту се забрањује саобраћај за возила чија дозвољена маса прелази 12 тона.

-На магистралном путу M-I 111 (М-18), дионица Брод на Дрини-граница БиХ/ЦГ (Шћепан Поље), забрањен је саобраћај за сва возила чија укупна маса прелази 16 тона.

На ГП у БиХ нема дужих задржавања.

 

У СТАНИЦАМА ХИТНЕ ПОМОЋИ ПРЕГЛЕДАНО ПАЦИЈЕНАТА:

СОКОЛАЦ: 16 прегледа,

Ј.З.У. СРБИЈА: 78 пријема,

ДЗ ФОЧA: 22 прегледа и 5 кућних посјета.

 

ПОРОДИЛИШТА – РОЂЕНО НОВОРОЂЕНЧАДИ:

Ј.З.У. БОЛНИЦА СРБИJА: Рођени дјечак и дјевојчица,

КЦ ФОЧА: Рођени два дјечака и дјевојчица.