НЕСТАБИЛНО УЗ ПРОЛАЗНУ КИШУ ИЛИ ПЉУСАК СА ГРМЉАВИНОМ

0
57

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити нестабилно уз пролазну кишу или пљусак са грмљавином.

Током јутра и пријеподнева облачно и нестабилно са падавинском зоном која се креће од запада и југа ка сјеверу и истоку.

Падаће киша и пљусак са грмљавином, локално су могуће и интензивније падавине, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Од средине дана нестабилно уз пролазну кишу или пљусак са грмљавином. На југу током првог дијела дана промјенљиво облачно уз сунчане интервале уз могућу пролазну кишу или пљусак, током другог дијела дана сунчаније и суво.

Нова киша и пљускови широм земље очекују се током ноћи на четвртак, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Максимална температура од 20 степени на западу и југозападу до 28 степени Целзијусових на југу, у вишим предјелима од 17.

Температура ваздуха измјерена у 7.00 часова: Соколац 11, Чемерно, Сарајево и Бихаћ 13, Хан Пијесак, Теница и Бјелашница 14, Рудо и Фоча 15, Мркоњић Град, Нови Град и Рибник 16, Билећа, Тузла и Брчко 17, Бањалука и Приједор 18, Бијељина, Добој, Требиње, Мостар и Столац 19 и Неум 20 степени Целзијусових.