ЗБРИНУТО ТРОЈЕ ДЈЕЦЕ СА ЛАКШИМ ПОВРЕДАМА НАКОН ПРЕВРТАЊА РИНГИШПИЛА

Република Српска - Добој - Болница

0
57

У Болници „Свети апостол Лука“ у Добоју збринуто је троје дјеце која су лакше повријеђена приликом превртања рингишпила у том граду, речено је Срни у Болници.

Двоје дјеце примљено је у Службу за хирургију, док је једно дијете амбулантно прегледано и збринуто у Служби за оториноларингологију.

Из Болнице „Свети апостол Лука“ истакли су да је ријеч о лакшим повредама и да нико није био животно угрожен.

„Двоје дјеце је задржано у нашој установи у Служби за хирургију са лакшим повредама, док је треће дијете пуштено на кућно лијечење“, додали су из те здравствене установе.

Служба хитне помоћи Дома здравља у Добоју збринула је синоћ четири дјетета која су повријеђена када се преврнуо рингишпил у Парку народних хероја.

Дежурни љекар хитне медицинске помоћи Ивана Дадић рекла је да су дјеца примарно збринута и одмах по протоколу транспортована на даљу дијагностичку и терапијску обраду у градску болницу.

„Углавном сје ријеч о отвореним повредама главе и лица, контузионим повредама, нисмо имали ниједно лице без свијести“, навела је Дадићева.

Из Полицијске управе Добој речено је Срни да су пријаву о превртању рингишпила у Парку народних хероја добили у 20.05 часова.