Сокочанка Жељана Ђуровић у емисији „Практична жена“ (ВИДЕО)

0
626
Фотографија уступљена Инфо центру Соколац

Наша суграђанка Жељана Ђуровић, позната по томе што прави разна слана и слатка јела, која објављује на свом Јутјуб каналу „Жељанине чаролије“, недавно је имала прилику да буде дио емисије „Практична жена“ која се емитује на више телевизија код нас и у региону.

Љубав према спремању хране присутна је од малих ногу, када је као дјевојчица правила крофнице и друге традиционалне колачиће са баком. Временом је то постајало озбиљније, јер је са мамом све заједно спремала, а након удаје, разне трикове је, како истиче, преузимала и од свекрве.

  • Снимање процеса припремања хране сам почела прије отприлике осам година, када сам имала вишак слободног времена, јер сам била незапослена. Све је почело као неки хоби, да би мој канал врло брзо сакупио довољан број пратилаца, те сам исти монетизовала. Сада на Јутјуб каналу имам око 20 хиљада пратилаца, а на Инстаграм профилу око 10 хиљада. Подједнако спремам оба, али су ми слана јела занимљивија од слатких – навела је Ђуровићева.
Фотографија уступљена Инфо центру Соколац

Она је нагласила да је неколико рецепата на Инстаграму отишло вирално, који су забиљежили милионске прегледе, што су запазиле новинарке које учествују у снимању емисије „Практична жена“, те је тако дошло до сарадње и гостовања у поменутој емисији.

  • Била ми је част гостовати у једној таквој емисији која се емитује на националној телевизији. Сада су се утисци слегли и могу рећи да је то једно позитивно искуство и поред велике треме током снимања. Мој Јутјуб канал је кренуо узлазном путањом, што је свакако плус за мој хоби – нагласила је она и додала да су јој велика подршка супруг и два сина.

Према њеним ријечима, кување није тешко, само се треба препустити осјећају и у то све унијети мало љубави, чаролије а осмијех укућана је само додатни мотив да будете још бољи.

Фотографија уступљена Инфо центру Соколац

Од суботе 6. јула, у емисији „Кулинарске мајсторије“ која се емитује од 13.30 часова на програму „Инфо радија“ Соколац моћи ћете да послушате рецепте које ће за све слушаоце припремaти управо Жељана Ђуровић.