Како преноси Мундо Депортиво, Кристијано Роналдо и Рафаел Надал удружили су се са Тател групом како би инвестирали у луксузни ресторан у близини Дохе, главног града Катара, гдје се тренутно одржава Свјетско првенство у фудбалу.

У сутону својих богатих каријера, Кристијано Роналдо и Рафаел Надал диверзификују своје активности. Португалски ас и шпански тенисер посебно раде са групом Тател, која посједује неколико луксузних ресторана у Шпанији, Сједињеним Америчким Државама и Саудијској Арабији.

Како преноси Мундо Депортиво, петоструки освајач Златне лопте и тенисер са 22 Гранд Слама уложили су по милион еура у нови естаблишмент групе отворен у Катару, гдје се тренутно одржава Свјетско првенство.

Ово врхунско мјесто налази се на престижном острву Ал-Маха, у Лусаилу, двадесетак километара сјеверно од Дохе, у зони интернационалних ресторана. Острво посвећено разоноди и забави је познато по забавном парку Winter Wonderalnd.

За мање од десет година, група Тател успјела се етаблирати у богатим круговима Мадрида, Ибице и Беверли Хилса (Лос Анђелес), а уз подршку ЦР7 и Надала додатно проширују свој хоризонт. Други спортисти, попут кошаркаша Пау Гасола и Рудија Фернандеза, такође су уложили новац у Тателове активности, као и пјевач Енрике Иглесијас, пише Кликс.

Роналдо ће без сумње имати прилику посјетити ресторан у који је уложио новац, с обзиром да са репрезентацијом Португала наступа на СП у Катару.